Wil jij ook met één zin jouw klanten overtuigen om voor jou te kiezen?

Blijf scrollen… 👇

Veel bedrijven worstelen met het overbrengen van hun boodschap. Niet omdat ze niet weten waar ze goed in zijn, maar omdat ze vaak niet helder hebben wie hun ideale klant is en daardoor dus ook niet goed weten over te brengen wat hun toegevoegde waarde is. Ze hebben vaak veel moeite met het uitleggen waarom je voor hun oplossing moet kiezen en niet voor die van een van de concurrenten.

Daar kan jij nu verandering in brengen👇

De Brand Builder 2.0 Workshop

Stratego Branding introduceert de vernieuwde Brand Builder Workshop 2.0. Een 4-uur durende workshop waarin je samen met designers en strategen hands-on aan de slag gaat met het scherp zetten van jouw doelgroep, belofte en klantreis. Het doel van de workshop is vooral om jou meer inzicht en richting te geven om het hart van jouw ideale klant te winnen. ❤️

Inhoud van de workshop

  1. Ontdek je golden circle (why, how, what).
  2. Het achterhalen en definiëren van de gemeenschappelijke waarden tussen jou als persoon, je team en jullie klant die bepalend zijn voor het succes van jullie marketing & communicatie.
  3. Het opstellen van een persona van de ideale klant, zodat je een kraakheldere belofte kunt formuleren op basis van hun problemen en behoefte(n).
  4. Het definiëren van de tone of voice van jullie merk waarmee je consistentie creëert in de uitingen van jullie gehele marketing en communicatie.
  5. In één zin beschrijven we jouw business en de voordelen om voor jou te kiezen. Pitchen was nog nooit zo makkelijk.
  6. We brengen je klantreis in kaart, zodat je begrijpt welke stappen je klant doorloopt en op welke momenten jij hierin het verschil kan maken.

Oja, er is natuurlijk wel ruimte voor pauzes! 😉

De investering

€ 1.750,- (waarde € 3.997,-)

Let op: deze prijs is voor een beperkte tijd beschikbaar!

Na de sessie ontvang je een complete rapportage van alle verzamelde informatie en inzichten.

Check onze BONUS aanbieding

Wat is het effect van deze workshop?

Als je vlijmscherp hebt staan wie je bent als merk, waar je voor staat en wat je toegevoegde waarde is dan wordt alles makkelijker en effectiever. Het effect van deze workshop zorgt ervoor:

👉 dat jij en je team een stuk sterker in de schoenen komen te staan, dat de neuzen dezelfde kant op staan en dat jullie een consistent verhaal vertellen.

👉 dat je duidelijk voor ogen hebt wie je ideale klant is, hoe je van waarde bent, waar je ze kunt vinden en hoe je ze kan bereiken. Sales wordt een ‘peace of cake’.

👉 dat je website, landingspagina’s, offertes en andere marketingmaterialen sterker en effectiever worden zodra je het geleerde doorvoert in je uitingen.

👉 dat je effectiever kunt pitchen en verkopen. Je verhaal vertellen wordt een stuk makkelijker.

👉 dat mensen precies weten wat ze aan je hebben en waar ze je voor moeten benaderen. Geen wollige taal en vage omschrijvingen, maar een haarscherp waardebod.

👉 dat je met marketing aan de slag kunt doordat je sterke waardebod iedere advertising campagne stukken effectiever maakt.

👉 dat je de klantreis van jouw klanten begrijpt en welke stappen je klant doorloopt, zodat je weet op welke momenten je het verschil kunt maken en hoe (check onze BONUS aanbieding).

Hoe hebben anderen deze sessie ervaren:

“De sessie was erg energiek. We hebben in zeer korte tijd veel informatie boven water gekregen over wie wij zijn. Ook was het inspirerend om vanuit de doelgroep te denken over hun dromen en uitdagingen. Het is duidelijk geworden dat dit slechts de eerste stap is voor ons”

Anouk Pörtzgens – P&D Care

“Mijn hoofd liep over na de sessie maar in de daarop volgende dagen werd alles duidelijk. Ik kreeg na de meeting een veel beter beeld van wie ik ben, waar ik voor sta met mijn bedrijf en hoe ik dit kan gebruiken om mijzelf anders neer te zetten dan andere tuinarchitecten”

Gert Deketelaere – Concept Tuinen

“Onder leiding van Stratego Branding hebben wij gigantisch veel inzichten weten te creëren in slechts enkele uren. Het was een bijzonder waardevolle ochtend waarin wij als drie compagnons weer met elkaar op een lijn wisten te komen”

Floris, Ruben en Jan – The Interim Company
brand-builder-workshop-bonus

De investering

€ 1.750,- (waarde € 3.997,-)

Let op: deze prijs is voor een beperkte tijd beschikbaar!

Na de sessie ontvang je een complete rapportage van alle verzamelde informatie en inzichten.

BONUS: Na deze sessie ontvang je het boek “De kracht van het moment”.
Dit boek laat je de fascinerende geheimen van ervaringen ontdekken. Waarom onthouden we de beste of slechtste momenten van een ervaring, evenals het laatste moment, en vergeten we de rest? Waarom voelen we ons het comfortabelst als dingen zeker zijn, maar voelen we het meest dat we leven als ze dat niet zijn. En waarom bevinden onze dierbaarste herinneringen zich in een korte periode in onze jeugd?

Boek: Kracht van het moment

brand-builder-workshop-bonus
Contact

Vraag het ons

Wil je weten hoe we jou kunnen helpen? Neem dan contact met ons op!

+31 85 130 05 23

Contact

Neem een momentje...

om te lezen over het privacy beleid wat we voeren op deze website. Klik op 'Privacy instellingen' om in te stellen hoe we met je data omgaan.

Lees onze privacyverklaring hier | Sluiten
Privacy instellingen