Humanizing
Brand Experiences

25 oktober 2019

In ’t kort
Branding Bites 25 oktober 2019 staat helemaal in teken van ‘Humanizing Brand Experiences’. Hoe behoud je als merk je identiteit en je menselijkheid, in een tijd waarin klanten steeds vaker met je merk interacteren via de digitale weg? Een vraagstuk dat met de dag actueler wordt voor ondernemers en via de grote corporates nu ook zijn weg begint te vinden naar het MKB.

Over de sprekers
Ferry HoesBrand Humanizer – Vanuit zijn interesse in de synergie tussen mens en technologie neemt hij graag de angst weg van het onbekende en laat zien waar de kansen liggen op het gebied van Artificial intelligence. Mensgerichter werken dankzij automatisering en digitalisering.

Johan RoodenrijsAlbert Heijn – Met zijn retail hart zoekt Johan dagelijks contact met zijn doelgroep. Hij geeft ons inzicht in hoe je buiten de 4 muren van je bedrijf fans kunt maken in plaats van klanten. Sociaal en lokaal ondernemen vanuit een organisatie die voorop loopt in de digitaliseringsslag.

Het programma
16:00 uur : Inloop
16:30 uur : Introductie Branding Bites door Jeroen Cools
16:45 uur : Talk ‘Mensgerichter klantencontact dankzij de digitale klantreis’
17:15 uur : Q&A met Ferry Hoes
17:30 uur : Pauze!
17:45 uur : Talk ‘Sociaal en lokaal ondernemen vanuit een koploperspositie’
18:15 uur : Q&A Johan Roodenrijs
18:30 uur : Hapjes, drankjes, napraten, netwerken, handen schudden, lachen, telefoon nr’s uitwisselen, auto instappen en naar huis wanneer jij wilt.

Locatie
De Branding Bites vindt plaats bij Stratego Branding, Jules Verneweg 26a in Tilburg. Parkeren = gratis

Over Branding Bites
Iedere laatste vrijdag van de maand zetten wij samen met experts en sprekers, de tanden in de hot topics uit de wereld van branding. Interactief, op het scherpst van de snede en altijd on-point.

Contact

Vraag het ons

Wil je weten hoe we jou kunnen helpen? Neem dan contact met ons op!

+31 85 130 05 23

Contact

Neem een momentje...

om te lezen over het privacy beleid wat we voeren op deze website. Klik op 'Privacy instellingen' om in te stellen hoe we met je data omgaan.

Lees onze privacyverklaring hier | Sluiten
Privacy instellingen