Awareness voor Searious Business

Cases

Rebranding Metmeer

Een compleet brandingconcept, van verhaal tot aan alle visuals en een onderscheidend vermogen in een wereld vol techneuten en technische praat. Een verhaal dat de ambitie in de klanten centraal zet en dat structuur geeft aan zowel de werkwijze als aan de kernwaarden van het bedrijf. Een concept dat METMEER op het lijf is geschreven.

Lees de complete case

Rebranding i-FiT

Een totale rebranding, inclusief moderne stijl en krachtige boodschap is wat wij hebben realiseerde voor de fitnessformule i-FiT. Bewegen – fun – samen, dat is waar i-FiT voor staat. Samen met een moderne, frisse huisstijl, een sterk logo en gloednieuwe website hebben we i-FiT naar een heel nieuw niveau weten te brengen.  

Lees de complete case

 

Designing Malmberg

Een design opdracht waarin onze creatieve kunstenaars helemaal lost mochten gaan. Een complete dierentuin aan cartoonfiguren ontwikkelen die bij de rekenmethode van Malberg passen. Iets dat kinderen aanspreekt, met dynamiek, humor en een echt eigen karakter.

Bekijk hier de uitwerkingen en laat je verrassen door alle figuren uit de wonderlijke wereld van "Maatwerk Rekenen"


Lees de complete case

 

Activating Byte

In de wereld van hosting, is snelheid de sleutel, dus de branding opdracht was om de deelnemers van het event Meet Magento, te laten ervaren wat de snelheid van Byte is. Daarvoor bedachten en realiseerden wij de #omvergeblazen guerrilla actie:

Een brand activation in de vorm van een heus avontuur. We lieten ruim 250 km per uur windsnelheden op de bezoekers los voor de meest intense snelheidservaring ooit. De deelnemers werden letterlijk #omvergeblazen door de snelheid van Byte.


Lees de complete case