BabyWatcher

Het start altijd met een uniek idee

BabyWatcher is het allereerste echo apparaat voor zwangere vrouwen, voor thuisgebruik. Je sluit simpelweg het apparaat aan op je laptop of computer en je kunt direct thuis genieten van je toekomstige kleintje. Een pracht idee, omgezet in een fantastisch product, dat de wereld gaat veroveren.
 

De juiste tone of voice

Bij BabyWatcher merkten ze dat ze niet de juiste taal spraken, om een echte connectie aan te gaan met de doelgroep, namelijk de zwangere vrouw. Zwanger zijn is een unieke ervaring, waarin zowel fysiek als mentaal veel veranderd. Hierdoor maakt het dat dez doelgroep zeer uniek is en op geheel eigen wijze omgaat met het proces van zwanger zijn. Een echte uitdaging.

Alles start met goed onderzoek. In een week tijd hebben we met het team werkelijke alle magazines gelezen, fora bestudeerd en social media kanalen bewandeld. We hebben interviews afgenomen, we hebben met verloskundigen gesproken. Kortom we hebben onszelf een week lang compleet ondergedompeld in de wondere wereld van de zwangere vrouw.

Alle uitkomsten, conclusies en resultaten hebben we gecategoriseerd en overzichtelijk gemaakt in een groot tone-of-voice document, dat nu een centrale rol vervult in de organisatie van de opdrachgtgever. Er wordt niets meer ontwikkeld zonder dat dit gespiegeld wordt aan de opgestelde tone of voice.

Een echte connectie start nu eenmaal met naar elkaar luisteren, elkaar begrijpen en dezelfde taal spreken. We zijn nu klaar om samen met onze opdrachtgever de wereld te gaan veroveren!

BabyWatcher

  • Opdrachtgever: BabyWatcher
  • Voor een product als BabyWatcher is de juiste tone-of-voice van levensbelang. Aan ons de opdracht om de juiste taal en stijl te achterhalen van de doelgroep: zwangere vrouwen.