Complete rebranding van historisch merk

Saris is een écht Nederlands familiebedrijf dat sinds 1959 professionele aanhangwagens produceert voor professionals en semi-professionals. Een bedrijf met een rijke historie en de ambitie om relevant te blijven in de toekomst. Stratego Branding hielp Saris met het ontwikkelen van hun merkidentiteit, rebranding en merkstrategie.

In het leven van een professional is goed materiaal van levensbelang. Een sterk en betrouwbaar product om bergen mee te verzetten en die een aanwinst is voor je bedrijf. Saris aanhangers zijn daarom producten voor vakmensen en gemaakt door vakmensen. Kortom een aanhanger die echt voor je werkt.

Wij begrijpen aan welke strenge eisen een goed product moet voldoen en hoe onmisbaar een aanhanger is voor de professional. Met die visie werkt Saris iedere dag aan verbetering van haar producten en van de service die daarbij hoort. En daar zijn we trots op. Saris, werkt voor jou.

Works For You 

Wat krijg je als je creativiteit en inzichten uit data combineert? Een positionering die uit gaat van de kracht achter het merk, naadloos aansluit op de doelgroep en onderscheidend is ten opzichte van de concurrentie. Het merkconcept “Works For You” is een slogan met een driedubbele context die niet alleen een belofte is richting het team en de klanten van Saris, maar die ook de toon zet voor een bedrijfscultuur waarin aandacht voor elkaar centraal staat.

Complete rebranding van de corporate identity

De laatste fase van dit traject was het doorvertalen van de nieuwe merkidentiteit en visuele identiteit naar alle mogelijke dragers en uitingen. Van een compleet nieuwe responsive website met webshop tot aan alle indoor en outdoor signing, drukwerk, kleding en marketingmaterialen. En als klap op de vuurpijl, werd het nieuwe Saris officieel gelanceerd voor het complete team, de distributeurs en partners van Saris. De kers op de taart van een topproject.

Merkpositionering, Merkstrategie, Merkidentiteit, Visuele Indentiteit

Contact

Vraag het ons

Wil je weten hoe we jou kunnen helpen? Neem dan contact met ons op!

+31 85 130 05 23

Contact

Neem een momentje...

om te lezen over het privacy beleid wat we voeren op deze website. Klik op 'Privacy instellingen' om in te stellen hoe we met je data omgaan.

Lees onze privacyverklaring hier | Sluiten
Privacy instellingen