Stratego Branding

Let's move
together

Bekijk deze case

De branding van i-FiT Sports

We hebben i-FiT van een regionaal fitnessconcept naar een landelijke formule gebracht. Met een sterke visuele identiteit hebben we een frisse en toegankelijke stijl neergezet. En met een aansprekende pay-off hebben we i-FiT onder de aandacht van een grotere doelgroep weten te brengen. Klaar om de markt te veroveren en heel België in beweging te krijgen!

Over i-Fit

i-FiT is een fitnessformule in België en biedt je een moment van inspannen en ontspannen tegelijk. Door in grote groepen te bewegen op opzwepende muziek, wordt iedereen fitter. Zowel fysiek als mentaal.

i-FiT is voor iedereen! Alle oefeningen en lessen kunnen op eigen niveau worden uitgevoerd. Zo zet i-FiT, zich in om bewegingsarmoede in België te bestrijden.

De uitdaging

“Het bouwen van een totale brand experience om heel België mee te veroveren.”

Om dit doel te bereiken is een sterk merk nodig dat klaar is om te groeien. Ilse riep daarom onze hulp in om van i-FiT een krachtig en positief merk te maken waarmee ze de Belgische markt kan bestormen.

Een nieuw merk

Een totale branding van het merk i-FiT heeft plaatsgevonden, inclusief moderne stijl en krachtige brandstory. Bewegen, fun en samen, dat is waar i-FiT voor staat.

De pay-off ‘Let’s move together’ vat de missies van i-FiT perfect samen.

De brandstory

We zijn altijd druk vandaag de dag. Met een carrière, met het gezin of misschien zelfs wel met allebei. En in die drukte blijft maar weinig tijd over voor jou. Een moment echt even helemaal voor jezelf.

Grijp daarom de kans om echt even weg te zijn van alles en te genieten van waardevolle ‘me time’. Een moment van inspannen en ontspannen tegelijkertijd. Sportief bewegen op het ritme van opzwepende muziek en de motiverende woorden van de instructeur.

Je voelt dat je sterker wordt, zowel mentaal als fysiek en in de groep voel je je welkom, ontspannen en geaccepteerd.

Zo goed hoort sporten te voelen en je kijkt nu alweer uit naar de volgende les. Naar een nieuw moment waarin je echt even lekker jezelf kunt zijn. Kiezen voor i-FiT is kiezen voor jezelf. Samen staan we sterk!

DE DELIVERABLES

Een frisse en moderne huisstijl zijn de basis geworden van het nieuwe i-FiT. Vanuit hier is een gloednieuwe website ontwikkeld en een compleet pakket aan campagnemateriaal van huisstijl tot merchandise. Alles om dit krachtige merk op de enige juiste manier in de markt te zetten!

DE RESULTATEN

Samen met een moderne, frisse stijl, een sterke brandstory en gloednieuwe website hebben we i-FiT naar een heel nieuw niveau weten te brengen.

De nieuwe uitstraling heeft het merk nieuw leven ingeblazen en dat is niet zonder resultaat gebleven. i-FiT is volop aan het groeien en de eerste nieuwe vestigingen zijn geopend. Klaar om de rest van België te veroveren!

OOK EEN KRACHTIGE
BRAND EXPERIENCE?

Het succes van je merk begint bij een goede branding. Met een team van creatieve geesten, strategen, designers en brand experts maken wij van jouw merk een onvergetelijke beleving!

Overige Cases

Contact

Vraag het ons

Wil je weten hoe we jou kunnen helpen? Neem dan contact met ons op!

+31 85 130 05 23

Contact

Neem een momentje...

om te lezen over het privacy beleid wat we voeren op deze website. Klik op 'Privacy instellingen' om in te stellen hoe we met je data omgaan.

Lees onze privacyverklaring hier | Sluiten
Privacy instellingen