Services

Wat is een campagne en merk activatie?

Of het nu gaat om het vergroten van je naamsbekendheid, het versterken van de band met je klanten of het aanspreken van je doelgroep met het juiste aanbod op het juiste moment… Je wilt jouw merk in de markt zetten. Soms alleen om te informeren, maar vaak om mensen te activeren. Om ze een stap te laten nemen richting jouw merk. Maar waar begin je?

Met het continue veranderende medialandschap is communicatie steeds meer gaan versplinteren. Mensen gebruiken meerdere kanalen – soms tegelijkertijd – om informatie te consumeren en om hun kennis te verbreden. Aandacht wordt steeds schaarser en merken moeten tegenwoordig origineel en authentiek uit de hoek komen om nog enigszins op te vallen in al dat communicatie geweld. En dan komen wij vaak in het vizier.

Stratego Branding helpt je namelijk bij het ontwikkelen van een ijzersterk campagne concept en ook bij de uitvoering hiervan. Het begint allemaal met een sterk concept dat je doelgroep recht in ‘t hart raakt.

Hoe we dit doen?
Door jouw doelgroep centraal te zetten, door data te verzamelen over hun gedrag, hun belevingswereld, hun pijnen en hun dromen. Hoe meer gevoel we bij de doelgroep krijgen des te scherper is het concept dat we ontwikkelen.

Werkwijze

De volgende stap is het creëren van interventies op basis van gedragspsychologie. Hoe kunnen we zo effectief mogelijk het gedrag van de doelgroep beïnvloeden op een manier die hen niet alleen aanspreekt maar zelfs recht in het hart raakt? En hoe kunnen we daarmee de beoogde resultaten behalen? Want het draait natuurlijk ook om de resultaten. Daarom vertrekken wij altijd vanuit de doelstelling van de organisatie. Waar moet de campagne aan bijdragen en wanneer is het een succes? We bepalen heldere doelstellingen en KPI’s waarop we vervolgens gaan sturen. Samen gaan we voor succes.

Services

Aan de slag met campagnes en activaties?

Neem contact met ons op om de kansen voor een crossmediale campagne te bespreken!

Contact

Vraag het ons

Wil je weten hoe we jou kunnen helpen? Neem dan contact met ons op!

+31 85 130 05 23

Contact

Neem een momentje...

om te lezen over het privacy beleid wat we voeren op deze website. Klik op 'Privacy instellingen' om in te stellen hoe we met je data omgaan.

Lees onze privacyverklaring hier | Sluiten
Privacy instellingen