USB Sticks laten bedrukken via Promocompany

Of je nou op zoek bent naar relatiegeschenken, giveaways, kant en klare producten of custom made artikelen, Promocompany kan het leveren!  USB-sticks met eigen bedrukking, zonnebrillen of kleding. Daarnaast worden ook diverse duurzame producten aangeboden op de website. Promocompany biedt het aan voor de laagste prijs van Nederland en het is binnen 5 dagen in huis!

Over Promocompany

Met ruim 30 jaar ervaring is Promocompany een betrouwbare keuze wanneer je relatiegeschenken of promotieartikelen zoekt. De producten die ze verkopen worden via hun leveranciers in Europa, Azië en Zuid-Amerika voor de scherpste prijs ingekocht. Op de website worden verschillende producten aangeboden, zoals kleding, paraplu’s, elektronica, tassen, snoeppotten en zadelhoesjes.

USB-sticks

USB-sticks zijn handige accessoires voor laptops om presentaties te delen, bestanden op te slaan en om gegevens te delen en ze worden massaal gebruikt in de zakenwereld, waardoor ze het ideale relatiegeschenk zijn. Promocompany heeft een ruim assortiment aan USB-sticks, zoals een stijlvolle houten USB-stick of een multifunctionele USB-stick. Voor elk budget is een geschikte optie verkrijgbaar. 

Professionele bedrukking

Promocompany biedt niet alleen een ruim scala aan verschillende modellen, er is ook nog de optie om de USB-sticks te personaliseren. Met behulp van geavanceerde druktechnieken is Promocompany de juiste plek om een USB-stick te ontwerpen met het logo van je bedrijf. Of het nou een simpel logo is of een gedetailleerd ontwerp, niks is onmogelijk voor Promocompany. Je USB-stick bedrukken is een creatieve professionele manier om indruk te maken op je klanten en zakenpartners. 

Zomerartikelen

Promocompany biedt verschillende zomerartikelen aan voor wanneer je besluit om je bedrijf te promoten in de zomer. Bedrukte zonnebrillen zijn niet alleen een handige en essentiële accessoire, het is ook een effectieve manier om je bedrijfsnaam te verspreiden. Een andere optie is om je klanten gehydrateerd te houden met een bedrukte drinkfles. De drinkflessen worden in verschillende materialen aangeboden, waardoor ze een praktisch relatiegeschenk vormen. Andere zomerartikelen die worden aangeboden zijn strandspellen, ijsjes en zonnebrand. Personaliseren is uiteraard bij alle producten mogelijk. 

Duurzame geschenken

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Promocompany en daarom worden er ook duurzame geschenken aangeboden die bedrukt kunnen worden. De pennen die verkrijgbaar zijn, worden gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Een ander populair item zijn de telefoonhoesjes. Deze hoesjes worden gemaakt van bamboe. Tot slot, het notitieboekje. De cover van dit boekje wordt gemaakt van zaadpapier en de sticky notes van graspapier. Graspapier is een duurzaam product vanwege het aanzienlijk minder water- en energieverbruik. De bovenstaande producten zijn ideale producten om je bedrijf op een verantwoorde manier te promoten!